Kontakt oss

firmapost@kinneberg.no

Enden 1, 3550 Gol

Image Alt

Tjenester

Kinneberg jobber innen flere ulike felt

Eiendomsutvikling

Kinneberg er mer enn bare en kjøper av tomter; vi er en trygg støttespiller for alle som er involvert. Vi tror på suksess som en kollektiv reise, og vi er her for å sørge for at hver deltaker i vårt fellesskap trives og lykkes. Sammen, skaper vi en fremtid som gir alle en mulighet til å skinne. Vårt selskap har tilgang til en betydelig tomtebank og besitter bred kompetanse innen eiendomsutvikling.

Besitter du tomter som du ønsker å utvikle sammen med oss? Ta gjerne kontakt. Vi ser frem til å utforske mulighetene for vellykkede prosjekter sammen.

Atrium-73_Sentrumsvegen
658177235c9948d1886a46e8_FAH-prosjekt-3

Boligbygg & Næring

Bolig- og næringsutviklingen i Kinneberg gir samfunnet anledning til å delta i en vekstprosess som er bærekraftig og miljøbevisst. Vi bruker den nyeste teknologien og er opptatt av energisparing og smarte løsninger.

Infrastruktur

Infrastruktur er viktig for samfunnets funksjon. Målet med forbedret infrastruktur er å øke produktiviteten, støtte økonomisk vekst og takle utfordringer som klimaendringer. Vi må kontinuerlig investere i bærekraftige løsninger og vedlikeholde eksisterende systemer. Sammen bygger vi det samfunnet vi ønsker.

Tidligere prosjekt